• 3% sleva u platby převodem
Spokey OASIS Vak na vodu, 1,5 l
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey OASIS Vak na vodu, 1,5 l

Vak na vodu 1,5 l; objem: 1500ml; materiál: EVA / silicone / PVC; balení: 50 ks/kartón; Vak na vodu se širokým otvorem. Dlouhá ohebná hadička s měkkým náustkem. Pevný uzávěr zabraňuje úniku tekutiny...
189 Kč (s DPH) 156 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů


Vak na vodu Spokey OASIS



- je vyrobený z nejkvalitnějších materiálů se širokým náustkem a objemu 1,5 l
- hodí se na rodinný výlet, horskou túru nebo během tréninku

- vak je vyroben ze 3 části: vak, který plníme tekutinou a lze jej skladovat i v mrazáku, dlouhá a ohebná hadička, díky které se voda dostává k ústům a měkký náustek




Sáhni pro vodu během aktivity



Vaky na vodu jsou ideálním řešením pro ty, kteří mají rádi fyzickou aktivitu. Díky nim se můžete kdykoliv snadno napít – vaky na vodu lze vložit do batohu a pít z hadičky s náustkem bez toho, aniž byste se museli zastavovat. Osvědčí se během rodinných výletů, horské turistiky, dlouhých procházek nebo během tréninku.







Nezbytný během výletů a sportu



Vak na vodu Spokey OASIS s širokým náustkem je vyrobený z nejkvalitnějších materiálů. Díky svým parametrům se vejde do každého batohu a zároveň nezabere moc místa. Je to skvělá volba pro ty, kteří dbají na životní prostředí – využíváním opakovaně použitelných produktů snižujete spotřebu plastů. Buďte EKO!



Výběr #veSpokeyStylu



Spokey OASIS o objemu 1,5 l si můžete vzít doslova kamkoliv – hodí se na rodinný výlet, horskou túru nebo během tréninku. Dostatečný příjem tekutin je velmi důležitý, proto je dobré mít vak s vodou vždy po ruce. Vak je vyroben ze 3 části: vak, který plníme tekutinou, dlouhá a ohebná hadička, díky které se voda dostává k ústům a měkký náustek. Věřte nám – stojí za to jej mít vždy po ruce během jakéhokoliv cestování!







Doporučení #veSpokeyStylu



Mějte na paměti po každém použití vak na vodu důkladně vymýt a osušit. Nenechávejte ve vaku nápoj déle než 24 h. Díky tomu vak budete moct používat déle. Lze jej také skladovat v mrazáku.



Parametry:

materiál: Eva / silikón / PVC

objem: 1,5 l

rozměry: 14,2 x 38 cm

délka hadičky: 100 cm

široký otvor a pevný uzávěr zabraňuje úniku tekutiny

měkký náustek

dlouhá a ohebná hadička



Informace pro velkoodběratele:

balení: 50 ks/karton

možný prodej po 1 ks


K928543
147 ks
5902693285434

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product