• 3% sleva u platby převodem
Spokey DAYRIDE Turistický batoh, 25 l
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey DAYRIDE Turistický batoh, 25 l

1 174 Kč (s DPH) 970 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů


Turistický batoh Spokey DAYRIDE 25:



- s objemem 25 litrů si do něj můžete zabalit potřebné věci na pěší turistiku, trekking a další každodenní sportovní aktivity

- je vybaven prostornou hlavní přihrádkou a dvěma předními kapsami na zip

- je opatřen zádovým tlumícím systémem EVA, který kombinuje ochranu proti nárazu, pružnost a lehkost a zaručuje pohodlí během nošení




Hledáte batoh, do kterého se vejde spousta věcí, a přitom je pohodlný a funkční? Vsaďte na turistický batoh Spokey DAYRIDE 25, který vás bude doprovázet při každodenních sportovních a outdoorových aktivitách nebo na cestách. Tento model se dokonale přizpůsobí výšce a držení těla uživatele. Je vybaven zádovým tlumícím systémem EVA, díky kterému batoh při nošení perfektně sedí. Zaručuje také pružnost a lehkost!



Batoh se zádovým tlumícím systémem



Sportovní batoh Spokey DAYRIDE byl vyroben z nejkvalitnějších materiálů v technologii rip-stop, které zajišťují všestrannost, lehkost, odolnost proti poškození a nepříznivým podmínkám. Použitý nosný systém umožňuje libovolně rozložit zátěž a přizpůsobit nastavení vašim potřebám. Turistický batoh Spokey DAYRIDE je především praktický - díky své velikosti, objemu a nízké hmotnosti je ideální pro každou situaci.



Pohodlí při nošení



Turistický batoh Spokey DAYRIDE umožňuje snadné uspořádání a oddělení příslušenství díky prostorné hlavní komoře a dvěma předním kapsám. Je vybaven úložnými přihrádkami, otvory a upevněním. Díky nim můžete volně manipulovat prostorem a připevnit k batohu trekové hole, karimatku nebo spací pytel. Objem batohu Spokey je celých 25 litrů, což vám umožní pohodlně sbalit věci potřebné pro každodenní aktivity i výlety.



Parametry:

materiál: 210D ripstop + 600D polyester

objem: 25 l

rozměr: 48 x 28 x 21 cm

reflexní prvky

bederní a hrudní pás

prostorná hlavní komora

2 přední kapsy

systém odpružení zad EVA

kvalitní a odolné zipy

odolné a pohodlné popruhy




Informace pro velkoodběratele:

balení: 10 ks/karton

možný prodej po 1 ks


K943552
343 ks
5905339435521

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product