• 3% sleva u platby převodem
Sada kartáčů MUC-OFF 3 Brush Set
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sada kartáčů MUC-OFF 3 Brush Set

Sada kartáčů MUC-OFF určená k čištění rámů a všech jednotlivých částí jízdního kola, včetně těch s choulostivým povrchem.
743 Kč (s DPH) 614 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Muc-Off 3 Brush Set- sada kartáčů určená k čištění rámů a všech jednotlivých částí motocyklu, včetně těch s choulostivým povrchem- umožňuje odstranění špíny i z těžko dostupných míst- všechny kartáče se vyznačují vysokou mechanickou odolností těla i tvrdostí štětin Obsah sady:1x Claw Brush 1x Detailing Brush1x Soft Washing BrushMuc-Off Claw Brush má kvalitní novou 3 hlavovou konstrukci s nylonovými štětinami různé délky. Je vhodný zejména na řetězy a ozubená kola, kazety atd.Muc-Off Detailing Brush je vhodný na čištění nábojů kol, ozubených kol a různých úzkých míst např. v oblasti koruny předních teleskopů. Pevné a masívní madlo s protiskluzovou úpravou, trvanlivé a velmi husté štětiny jsou předpokladem dlouhé životnosti kartáče. Kartáč má dále pogumované možné kontaktní hrany, aby nedošlo k poškození čištěných citlivých povrchů. Muc-Off Super Soft Washing Brush má konečky z ultra pevných štětin řezané laserem pro čištění i těch nejcitlivějších povrchů. Hlava je ještě větší než u předchozího kartáče 90mm Brush a štětinky ještě hustěji u sebe. Pevná, dlouhá a nárazu odolná rukojeť s protiskluzovou úpravou dělá z kartáče skutečně účinný nástroj při odstraňování i té největší špíny. Navíc jsou kontaktní hrany pro zvýšení šetrnosti použití kartáče pogumované.
29981
13 ks
5037835220001

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product

Sada kartáčů MUC-OFF 3 Brush Set s příslušenstvím, které si můžete dokoupit