• 3% sleva u platby převodem
Zkrácená mikina s límečkem Joma California Orange 901537.080
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Máme vzorkovou prodejnu JOMA. Oblékáme sportovní kluby i jednotlivce.

joma dodavatel cislo 1

Produkty Joma s rychlým doručením 

Dopřej si to nejlepší pro halové sporty. Sálovky Joma dovážíme přímo ze Španělska.

Vyber si ty nejlevnější produkty Joma za super cenu.

Zkrácená mikina s límečkem Joma California Orange 901537.080

  • M
  • XS
249 Kč (s DPH) 206 Kč (bez DPH)
check ihned k dodání
Objednejte zboží v pracovní dny do 12:00 a expedujeme stejný den
Skladem na prodejně v Ostravě připraveno k odběru
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Tyto dlouhé dámské legíny mají moderní a převratný design. Jsou ideální pro váš ležérní, každodenní vzhled, kde si můžete užívat jejich pohodlí. Snadno se přizpůsobí vašemu tělu a stylizují vaši postavu.

Síťovina s potiskem, která obsahuje vnitřní kapsu na jedné straně pasu. Všechny švy jsou ploché, aby se zabránilo tření a maximalizovaly pohodlí. Logo J v silikonu.

Technologie:

  • Přizpůsobivost: Látka, ze které je oděv vyroben, umožňuje větší přizpůsobení tělu sportovce. Oděv se přizpůsobí tělu a poskytuje větší pohodlí při sportování.
  • S kapsami: Oděv s kapsami ve strategických oblastech pro uložení nezbytných věcí při sportování. Chcete-li uložit jakýkoli konkrétní objekt.
  • Pohodlí: Vyrobeno z optimální tkaniny pro větší pohodlí a přizpůsobení tělu, pomáhá vám usnadnit rozvoj sportovní aktivity díky pohodlí oděvu.
  • Svoboda pohybu: Oděvy z elastického úpletu usnadňující pohyb při sportu. Díky svému přizpůsobení tělu vám umožňuje provozovat sport s naprostou svobodou.
  • Flatlock: Systém plochých a dokončených švů na vnitřní straně zabraňující oděru.
  • Zabraňuje tření: Tkanina s tepelně lepenými švy, laserovým řezem a plochým zámkem. Tento typ povrchové úpravy zabraňuje tření na pokožce, a tím zabraňuje vzniku tření nebo ran.
  • Elastická tkanina: Díky pružnosti, kterou látka poskytuje, se přizpůsobí tělu a obnoví svůj tvar. Umožňuje vám provozovat sportovní aktivity s naprostou svobodou.
901537.080
1 ks

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product