• 3% sleva u platby převodem
Spokey SCRAB Ochranná puzzle podložka, 61 x 61 x 1 cm, šedá
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Potřebujete běžecký pás pouze na určitý čas ze zdravotních důvodů nebo kvůli lepší formě? Vyzkoušejte naši půjčovnu běžeckých pásů v Ostravě. Nabízíme prověřené běžecké pásy a individuální přístup k zákazníkům.

-20%

Spokey SCRAB Ochranná puzzle podložka, 61 x 61 x 1 cm, šedá

Ochranná puzzle podložka Spokey Scrab; - to je systém 4 vzájemně propojených podložek , které lze kdykoli rozložit nebo složit a umožňuje vytvořit libovolný tvar různých velikost; - díky své tloušťce...
299 Kč (s DPH) 374 Kč -20% 247 Kč (bez DPH)

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 299 Kč

check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů


Ochranná puzzle podložka Spokey Scrab



- to je systém 4 vzájemně propojených podložek, které lze kdykoli rozložit nebo složit a umožňuje vytvořit libovolný tvar různých velikost

- díky své tloušťce a odolným materiálům chrání podlahu před případným poškozením

- protiskluzový materiál odolný proti namáhání a oděru, udržuje tvar i vzhled

- poskytuje vynikající absorpci zvuku a tlumí hluk při tréninku

- je také vhodná pro použití jako podložka na cvičení při fitness tréninku, strečinku nebo józe




Podložka pod fitness vybavení je spolehlivým doplňkem každé domácí posilovny a tělocvičny. Díky svým vlastnostem tlumí zvuk při odkládání nebo pádu závaží a chrání podlahu před poškozením. Pomocí vzájemně propojených prvků je možné vytvořit měkkou podlahu nebo podložku pod sportovní vybavení.



Tlumí a chrání prostor



Dbejte na ochranu podlahy před zbytečným odřením a poškozením při domácím cvičení. Abyste předešli případnému poškození, umístěte pod těžké cvičební vybavení (jako jsou rotopedy, eliptické trenažéry, elektrické běžecké pásy, činky nebo kettlebelly) podložku, která skvěle chrání prostor a tlumí pád závaží. Podložka SCRAB je nejlepší volbou, pokud cvičíte doma - její nepochybnou výhodou je tlumení hluku!



Skládací puzzle pro vaše pohodlí



Podložka Spokey SCRAB umožňuje pokrýt určitou plochu - jedná se o systém vzájemně propojených podložek, které lze kdykoli rozložit nebo složit. Sada obsahuje 4 díly spolu s uzavíracími díly. Taková podložka je nejlepším způsobem, jak si doma vymezit vhodnou zónu pro domácí posilovnu! Díky možnosti složení se snadno skladuje a umožňuje vytvářet libovolné tvary různých velikostí.




Praktická a všestranná podložka pod sportovní vybavení



Podložku Spokey SCRAB pro fitness vybavení lze použít například v místě, kde provádíte kardio trénink. Můžete na ni umístit své vybavení, ale také ji použít pro trénink bez přístrojů. Dobře poslouží i při kondičním tréninku, strečinku nebo józe. Poskytuje vynikající přilnavost a odpružení. Tím se snižuje riziko zranění. Díky vysoce kvalitnímu materiálu je odolná vůči namáhání a oděru a zachovává si svůj tvar a vzhled beze změny.



Parametry:

materiál: pěna EVA

tloušťka: 1 cm

4 kusy: 61 x 61 cm + 8 uzavíracích dílů


K943068
314 ks
5905339430687

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product