• 3% sleva u platby převodem
Spokey PROGRESS Fotbalový míč, vel. 5
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey PROGRESS Fotbalový míč, vel. 5

Parametry: obvod: 685–695 mm; hmotnost: 425–435 g; duše: latexová s bezešvým ventilkem, měkké, bílé jádro s tlakovým systémem; šití: čisté polyesterové nitě s voskovanou 5-vrstvou konstrukcí, pevné...
474 Kč (s DPH) 392 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Fotbalový míč Spokey PROGRESS:



- má latexovou vnitřní duši s bezešvým ventilem a měkké jádro s tlakovým systémem, čímž si zachovává dokonalou kulovitost

- je určen pro každodenní hru a trénink ovládání, kontroly míče a přesnosti úderů

- je ušitý z čistých polyesterových vláken s voskovanou pětivrstvou konstrukcí




Jste fotbalový fanoušek? Pak sáhněte po míči, který vám umožní nejen hrát zápasy, ale také profesionálně trénovat ovládání, kontrolu míče a přesnost úderu. Fotbal je kombinací opravdové vášně, zábavy a trochy soutěživosti. S nejnovějším modelem Spokey PROGRESS hra poskočí na nejvyšší úroveň!



Profesionální fotbalový míč



Spokey PROGRESS je míč s latexovou vnitřní duší s bezešvým ventilem a měkkým bílým jádrem s tlakovým systémem, který zajišťuje zachování dokonalého kulatého tvaru a výrazně zvyšuje jeho životnost a pevnost. Byl ušit čistými polyesterovými nitěmi s voskovanou, pětivrstvou konstrukcí. Díky tomu se míč snadněji ovládá a manipuluje. Vlákna s neuvěřitelnou pevností zajistí, že jej budete používat po mnoho sezón! Míč Spokey PROGRESS váží přibližně 425 - 435 g a má obvod 68,5 - 69,5 cm.



Odolný a pevný



Trénink v dešti? Míč PROGRESS se nebojí žádných povětrnostních podmínek. Je odolný vůči vodě, nízkým teplotám i slunečnímu záření. Je vhodný pro použití na umělých površích. Lze jej nafouknout pomocí pumpičky i kompresoru. Abyste dosáhli co nejlepšího odrazu míče, nafoukněte jej podle návodu na obalu.



Parametry:

materiál: PU

duše: latexová s bezešvým ventilkem

měkké, bílé jádro s tlakovým systémem

šití: čisté polyesterové nitě s voskovanou 5-vrstvou konstrukcí, vysoce pevná vlákna

velikost: 5 (685-695 mm)

hmotnost: 425-435 g

maximální tlak pro nafouknutí: 0,6-0,8 BAR

míč je dodávan ve vyfouknutém stavu




Informace pro velkoodběratele:

balení: 40 ks/karton

možný prodej po 1 ks


K942602
27 ks
5905339426024

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product