• 3% sleva u platby převodem
Spokey IPANEMA Houpací síť do 120 kg, červeno-oranžová
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey IPANEMA Bavlněná houpací síť, červeno-oranžová

IPANEMA Houpací síť do 120 kg; Parametry: houpací síť pro jednu osobu; materiál: bavlna; max. hmotnost uživatele: 120 kg; rozměr: 200 x 100 cm; Informace pro velkoodběratele: Baleno: 25 ks/k...
368 Kč (s DPH) 304 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Houpací síť Spokey IPANEMA:



- vyrobena z přírodních materiálů – bavlna je prodyšná, velmi měkká a příjemná na dotek

- je mimořádně pohodlná a velká (200 x 100 cm)

-
poskytuje pohodlný odpočinek venku



Relax na čerstvém vzduchu? Není lepší způsob odpočinku než v zahradní houpací síti! Chcete-li si užít maximální komfort, jednoduše si pohodlně lehněte, vezměte si svou oblíbenou knížku, nebo jen zavřete oči a načerpejte energii po náročném dni. Užijte si volnou chvíli a využijte slunečného počasí se zahradní houpací síti Spokey IPANEMA. Zajišťuje nejen pohodlný odpočinek na zahradě či terase, ale dodá vaší zahradě jedinečný charakter.



Vyrobena z přírodních materiálů



Zahradní houpací síť Spokey IPANEMA je vyrobena z přírodního materiálu – z bavlny, která je prodyšná, velmi měkká a příjemná na dotek. Pevný materiál a silná lana zajištují výjimečné pohodlí a optimální podporu těla. Díky tomu je maximální nosnost houpací sítě 120 kg. To ale nejsou všechny výhody houpací sítě Spokey IPANEMA! Dokonale se vám přizpůsobí a je velmi stabilní.



Relax se skutečnou vášní



Rozměry houpací sítě Spokey IPANEMA (200 x 100 cm) umožňují pohodlný a komfortní odpočinek. Stačí ji připevnit mezi stromy ve výšce 1,5 – 2 m. S takovou houpací síti poskočí vaše chvilky odpočinku na ještě vyšší úroveň!



Parametry:

materiál: bavlna

rozměry: 200 x 100 cm

rozměry včetně popruhů pro uchycení: 260 x 100 cm

maximální hmotnost uživatele: 120 kg

hmotnost: 900 g



Informace pro velkoodběratele:

balení: 25 ks/karton

možný prodej po 1 ks


K928603
157 ks
5902693286035

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product