• 3% sleva u platby převodem
Spokey AIR ROCKER Houpací síť, šedo-zelená
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey AIR ROCKER Outdoorová houpací síť, šedo-zelená

Houpací síť Spokey AIR ROCKER: - vyrobena ze směsi bavlny a polyesteru; - je mimořádně pohodlná a velká (200 x 120 cm); - poskytuje pohodlný odpočinek venku; Relax na čerstvém vzduchu? Není lepší...
632 Kč (s DPH) 522 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Outdoorová houpací síť Spokey AIR ROCKER:



- poskytne vám pohodlný odpočinek během trekkingu či kempování

- vyrobena ze silného a prodyšného materiálu, který propouští vzduch a odvádí vlhkost

- je velká (200 x 120 cm), pohodlná a snadno se dá zabalit do přiloženého obalu, díky čemuž zmenšíte její rozměry na minimum (po složení má rozměry 51 x 16 x 14 cm)

- díky připevňovacím karabinkám a páskům, zůstává po celou dobu řádně připevněná a napnutá




Plánujete nocleh během túry? Vezměte si s sebou turistickou houpací síť Spokey AIR ROCKER a užijte si klidný spánek! AIR ROCKER má velké rozměry 200 x 120 cm, je vyrobená z prodyšného a odolného materiálu - polycottonu. Díky tomu zajišťuje maximální pohodlí během odpočinku a optimální podporu těla. Navíc se dá snadno zabalit do přiloženého obalu, díky čemuž zmenšíte její rozměry na minimum. Po složení nezabírá mnoho místa a vejde se do každého batohu. Díky poutku se dá snadno připnout i zevnitř batohu.



Odolná, lehká a kompaktní outdoorová hamaka



Outdoorová houpací síť Spokey AIR ROCKER je vyrobena pro ty, kteří plánují přespat venku. Skvěle se osvědčí jak během kempování, tak i během odpočinku doma na zahradě. Perfektně se přizpůsobí tělu a zároveň je velmi stabilní. Po rozložení a připevnění ke stromu pomoci karabin a popruhů, jenž jsou součástí balení, získáte pohodlné a stabilní místo k odpočinku.



Vyrobena z prodyšného materiálu



AIR ROCKER je neuvěřitelně lehká a odolná trekingová houpací síť vyrobená z pevného a prodyšného materiálu. Polycotton v sobě kombinuje ty nejlepší vlastnosti přírodní bavlny a polyesteru - zajišťuje dostatečnou cirkulaci vzduchu, je prodyšný a neelektrizuje. Skvěle odvádí vlhkost, nemačká se, a navíc se velmi snadno čistí! Díky použitým moderním technologiím je venkovní hamaka Spokey AIR ROCKER lehká, pohodlná, praktická a nenáročná na údržbu. Její maximální nosnost je 100 kg.



Parametry:

materiál: polycotton (směs polyesteru a bavlny)

rozměr: 200 x 120 cm

rozměr po složení: 51 x 16 x 14 cm

maximální hmotnost uživatele: 100 kg

hmotnost: 665 g




Informace pro velkoodběratele:

balení: 25 ks/karton

možný prodej po 1 ks


K941069
540 ks
5905339410696

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product