• 3% sleva u platby převodem
Spokey PRIAM BASIC-Tyč krátká 45 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey PRIAM BASIC Vzpěračská tyč krátká, 45 cm

Krátká hřídel Spokey PRIAM BASIC 45 cm: - koncovky hřídele byly vyrobeny tak, aby díky závitům mohlo být závaží přišroubováno a během cvičení bylo ve stabilní a bezpečné poloze,; - je skvělou volbou...
132 Kč (s DPH) 109 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Krátká hřídel Spokey PRIAM BASIC 45 cm:



- je vybavena speciálními závitovými koncovkami se šroubovacími maticemi, které stabilně drží závaží na svém místě

-
má plastovou rukojeť, která zajišťuje pevný a bezpečný úchop, a zabraňuje klouzání, což zvyšuje úroveň bezpečnosti a pohodlí při cvičení

- je skvělou volbou pro posilování jak horní části těla, tak i nohou (např. dřepy s činkou)



Během tréninku s činkami, můžeme do práce zapojit mimo jiné i tyto svaly: dvouhlavý a čtyřhlavý sval stehenní, svaly lýtek, hýždí, břicha, zad, pletence ramenního a paží. Díky Spokey PRIAM BASIC si můžete doma sestavit činku podle vašich potřeb, a přizpůsobit ji vašemu individuálnímu tréninku nebo vaši aktuální kondici – na hřídel Spokey PRIAM BASIC stačí jen nasadit závaží o vámi zvolené hmotnosti. Koneckonců, hřídel se závažím o různé hmotnosti je skvělou volbou jak pro úplně začátečníky, tak i pro zkušené sportovce.



Domácí trénink plný vášně



Krátká ocelová hřídel Spokey PRIAM BASIC má protiskluzovou strukturu, která umožňuje pevný úchop a zabraňuje vyklouznutí hřídele z dlaně během cvičení. Konce hřídele mají speciální závity, díky kterým se závaží našroubuje, a šroubovací matice zajistí stabilní polohu závaží. Díky tomuto řešení vám závaží nebude sklouzávat během tréninku z hřídele a váš trénink tak bude 100% bezpečný.



Bezpečné a stabilní uchycení závaží díky závitům



Krátká hřídel na závaží Spokey PRIAM BASIC je ideální pro domácí tréninky, jelikož vám umožní přizpůsobit si zátěž podle vašich individuálních potřeb a formy tréninku – na hřídel stačí jen namontovat závaží o vámi zvolené hmotnosti. Přidávání závaží na hřídel je velmi rychlé a intuitivní – závaží snadno našroubujete na hřídel pomoci závitů, a díky šroubovacím maticím je upevníte do stabilní polohy. Díky tomuto šroubovacímu systému zůstává závaží po celou dobu tréninku stabilně na svém místě.



Parametry:

materiál: kalená ocel, ABS

materiál rukojeti: plast

v sadě: 2 ks šroubovacích matic

délka: 45 cm

průměr: 25 mm

délka závitů: 2x 16,25 cm

délka pro úchop: 12,5 cm

maximální zatížení hřídele: 50 kg

váha: 0,6 kg





K940784
3569 ks
5905339407856

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product