• 3% sleva u platby převodem
Spokey SLEEPHIKER BIG Turistická dvouvrstvá karimatka, 200 x 60 x 1,2 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey SLEEPHIKER BIG Turistická dvouvrstvá karimatka, 200 x 60 x 1,2 cm

Dvouvrstvá karimatka s protiskluzovým povrchem; Protiskluzový povrch karimatky zabraňuje klouzání karimatky po podlaze stanu. Hrubá pěna EVA, ze které je karimatka vyrobena, zvyšuje pohodlí uživatele...
326 Kč (s DPH) 269 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Dvouvrstvá karimatka 200 x 60 x 1,2 cm Spokey SLEEPHIKER BIG:



- protiskluzový povrch zabraňuje klouzání karimatky po podlážce stanu

-
je vyrobená ze dvou vrstev ultralehké pěny EVA, díky čemuž dobře vyrovnává i nerovnosti terénu

- váží pouze 310 g

-
nedeformuje se, a dá se velmi snadno srolovat a přepravovat

-
model je vhodný i pro vyšší postavy – větší rozměry umožňují pohodlný spánek



Karimatka je nezbytnou součástí vybavení pro kempování a bivak. A to proto, že poskytuje tepelnou izolaci od země během spánku a umožňuje pohodlný odpočinek v přírodě. Vsaďte proto na spolehlivý model, který nepředstavuje žádnou zbytečnou zátěž, a díky svým velkým rozměrům umožňuje pohodlný odpočinek i velmi vysokým turistům. Přesně taková je pěnová turistická karimatka Spokey SLEEPHIKER BIG se zvětšenými rozměry (200 x 60 x 1,2 cm).



Protiskluzový povrch karimatky



Karimatka Spokey SLEEPHIKER BIG je vyrobena ze dvou vrstev pěny EVA, díky čemuž zajišťuje nezbytnou izolaci od země a maximální komfort spánku. Její tloušťka (1,2 cm) dobře vyrovnává terénní nerovnosti! Skvělé se hodí pro výlety do hor a kempování. Největší výhodnou karimatky Spokey SLEEPHIKER BIG je její protiskluzový povrch, který zabraňuje klouzání karimatky po podlážce stanu.



Ultralehká karimatka se zvětšenými rozměry



Plánujete noc v přírodě nebo v chatě? Bez ohledu na to, zda plánujete delší bivak, víkendový výlet do hor, nebo chcete přespat jednu noc v chatě, postarejte se o své pohodlí. S turistickou karimatkou SLEEPHIKER BIG se budete všude cítit jako doma. Je velká (200 x 60 cm), silná (1,2 cm), velmi lehká (310 g) a praktická. Můžete ji velmi snadno srolovat, uložit do jakéhokoliv zavazadla a mít ji tak vždy po ruce. Nedeformuje se a je velmi odolná. S karimatkou Spokey SLEEPHIKER BIG si rychle a snadno připravíte místo na spaní.



Parametry:

materiál: pěna EVA

rozměr karimatky: 200 x 60 cm

tloušťka: 1,2 cm

rozměr po složení: 60 x 21 cm

protiskluzová

váha: 310 g



Informace pro velkoodběratele:

balení: 10 ks/kartón

možný prodej po 1 ks


K835218
370 ks
5901180352185

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product