• 3% sleva u platby převodem
Spokey INDY Skládací turistická karimatka, 180 x 50 x 1 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey INDY Skládací turistická karimatka, 180 x 50 x 1 cm

Jednovrstvá karimatka s vysokou mechanickou odolností, reliéfní vzor zlepšuje tepelné parametry podložky a zabraňuje klouzání spacího pytle, složená do praktické kostky, může také sloužit jako...
337 Kč (s DPH) 279 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Skládací karimatka Spokey INDY:



- má zvýšenou mechanickou odolnost a reliéfní vzor, který zlepšuje tepelné parametry karimatky a zabraňuje klouzání spacího pytle

-
karimatka je složená do praktické kostky a může vám sloužit také jako sedátko

-
zajišťuje dokonalou izolaci od země



Pokud plánujete noc v přírodě nebo v chatě, je třeba kromě spacího pytle zvolit i správnou karimatku. Jedním z nejlepších řešení je karimatka, která vám poskytne vynikající izolaci od země a zároveň je velmi praktická. Spokey INDY vám umožní cítit se všude jako doma – během horských či víkendových výletu nebo během kempování v přírodě!



Zvýšená mechanická odolnost



Kempování v přírodě je často zkouškou pro naše outdoorové vybavení. Karimatka Spokey INDY je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů (pěna EVA) se speciálním reliéfním vzorem, který zlepšuje její technické parametry – zvyšuje její mechanickou odolnost a zabraňuje sklouznutí spacího pytle. Je to produkt, který vás nikdy nezklame! Její tloušťka (1 cm) poskytuje vynikající vrstvu izolace od země a vyhlazuje terénní nerovnosti. Karimatku Spokey INDY (180 x 50 cm) může používat kdokoliv, bez rozdílu věku.



Skládací karimatka, která může posloužit také jako sedátko



Spokey INDY se skvělé hodí také jako sedátko do přírody nebo k posezení u ohně! Lze ji snadno a rychle složit, díky čemuž nezabírá mnoho místa a lze ji použít jako pohodlné obdélníkové sedátko. Způsob skládání eliminuje nežádoucí rolování, což zvyšuje její komfort používání během spánku. Můžete si ji vzít doslova kamkoliv s sebou!



Parametry:

materiál: pěna EVA

rozměr karimatky: 180 x 50 cm

tloušťka: 1 cm

rozměr po složení: 58 x 14 cm

karimatka s vysokou mechanickou odolností

reliéfní vzor zlepšuje tepelné parametry podložky a zabraňuje klouzání spacího pytle

složená do praktické kostky, může také sloužit jako sedátko

váha: 370 g



Informace pro velkoodběratele:

balení: 20 ks/karton

možný prodej po 1 ks


K922237
252 ks
5902693222378

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product