• 3% sleva u platby převodem
Spokey MIX ROLL SINGLE fitness masážní válec, oranžový
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey MIXROLL SINGLE Masážní fitness válec, 45 cm, oranžový

Fitness masažní válec; Vytvořte si s námi svou domácí posilovnu. Nabízené vybavení od Spokey vám pomůže zlepšit si kondici, zkrášlit postavu a rozvíjet zdravé návyky. Spokey MIX ROLL SINGLE, je...
453 Kč (s DPH) 374 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Fitness masážní válec Spokey MIXROLL SINGLE:
- je ideální před, během i po tréninku - uvolňuje napjaté svaly, zvyšuje průtok krve, zvyšuje rozsah pohybu a snižuje riziko přetížení a zranění svalů,
- má speciální strukturu s masážními výstupky,
- je vyroben z odolných materiálů, díky kterým je odolný vůči vysokému zatížení, deformacím, mechanickému poškození, a zároveň neabsorbuje vlhkost.

Trénujete často? Rádi cvičíte na 200 %? Pamatujte, že svaly potřebuji regeneraci, kterou jim můžete dopřát pomocí fitness válce. Válcování je druh myofasciální automasáže, díky které uvolníte napjaté svaly a fascie. Taková masáž s využitím fitness válce obnovuje svalovou tkáň, připravuje tělo na další trénink, a hlavně snižuje riziko zranění! S fitness válcem Spokey MIXROLL SINGLE si můžete zpestřit každodenní trénink a zapojit tak do práce svalové partie, na kterých vám opravdu záleží.

Postarejte se o své svaly před, během a po tréninku
Díky používání rehabilitačního válce Spokey MIXROLL SINGLE před, během a po tréninku budou svaly pracovat plynuleji, což přináší nespočet zdravotních benefitů - zvyšuje se průtok krve, zvyšuje se rozsah pohybů a snižuje se riziko přetížení a zranění svalů. Roller je produkt, který může ovlivnit váš trénink. Lze jej využívat k urychlení regenerace a uvolnění masírovaných svalů.

Roller a masér v jednom
Fitness válec Spokey MIXROLL SINGLE je vyroben z pěny EVA, PVC a PE, díky čemuž neabsorbuje vlhkost a snadno se udržuje v čistotě. Jeho struktura je tvořena speciálními masážními výstupky. Malé rozměry válce umožňují jeho snadnou úschovu a transport.

Parametry:
materiál: pěna EVA, PVC, PE
tvrdost: hard
délka: 45 cm
průměr: 14 cm

Informace pro velkoodběratele:
balení: 8 ks/karton
možný prodej po 1 ks
K929914
78 ks
5902693299141

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product