• 3% sleva u platby převodem
Spokey MIX ROLL fitness masážní válec 3v1, oranžovo-černý
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey MIXROLL 3v1 Sada masážních fitness válců, 45 cm, oranžová

SADA FITNESS VÁLCŮ SPOKEY MIX ROLL 3v1; Vytvořte si s námi svou domácí posilovnu. Nabízené vybavení od Spokey vám pomůže zlepšit si kondici, zkrášlit postavu a rozvíjet zdravé návyky. Spokey MIX...
753 Kč (s DPH) 622 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Sada masážních a fitness válců Spokey MIXROLL 3v1:
Fitness válce se od sebe liší svými průměry a tvrdostí, díky tomu si každý uživatel může zvolit válec podle toho, kterou část těla chce masírovat.
– tvrdý oranžový válec – používejte jej v případě, že jsou uvnitř vloženy i další dva válce. Je vhodný pro již zkušené uživatele s atletickou nebo svalnatou postavou.
– měkký černý válec – díky použitému měkčímu materiálu se jeho struktura neobtiskuje na tělo. Doporučuje se lidem, kteří ještě nemají zkušenost s válci. Je vhodný pro kteroukoliv svalovou partii
– nejmenší válec s rukojeťmi má 4 rotující hlavice, které zvyšují intenzitu tréninku. Ideální pro starší osoby nebo pro osoby s drobnější postavou

Vytvořte si s námi svou domácí posilovnu. Nabízené vybavení od Spokey vám pomůže zlepšit si kondici, zkrášlit postavu a rozvíjet zdravé návyky. Spokey MIX ROLL, je jedinečná sada fitness válců umožňující provádět velkou škály cviků posilujících různé části těla.

Efekty cvičení s fitness válcem
Fitness válce, známe také pod názvem rollery – jsou jednoduché pomůcky, které můžou oživit vás domácí trénink. Používáním válců můžete zpestřit svůj trénink, při kterém zapojíte i méně používané svalové partie. Skvělé se osvědčí i při posilovacím tréninku zad, břicha a nohou, kdy zároveň poskytuje jemnou či intenzivní masáž.

Skvělý způsob, jak posílit tělo
Malé rozměry válce umožnují jeho snadné skladování. Sada MIXROLL obsahuje tři různé válce: oranžový – tvrdý válec s největším průměrem 14,5 cm má speciální strukturu pro jemnou masáž, černý – měkký válec s menším průměrem 9,5 cm se skvělé hodí např. pro masáž ramen, horních končetin nebo horní část nohou, nejmenší válec s pohodlnými rukojeťmi o průměru 3,5 cm, je vhodný především pro bodovou masáž.

Parametry:
materiál: (1) pěna EVA, PP, (2) pěna EPE, (3) PP + pěna EVA
tvrdost: soft, hard
délka: 45 cm / 45 cm / 45 cm
průměr: 3,5 cm / 9,5 cm / 14,5 cm
nízká absorpce vody a vlhkosti
určeno pro: obecné rozvojové cvičení

Informace pro velkoodběratele:
balení: 8 ks/karton
možný prodej po 1 ks
K929930
205 ks
5902693299301

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product