• 3% sleva u platby převodem
Spokey SPARKLE 2v1 Dětský cestovní polštářek a plyšová hračka v jednom, jednorožec
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey SPARKLE 2v1 Dětský cestovní polštářek a plyšová hračka v jednom, jednorožec

Dětský cestovní polštářek Spokey SPARKLE 2v1 se skvělé osvědčí při dlouhých cestách a nebo po sbalení jako dětská hračka. Ergonomický tvar polštářku SPARKLE 2v1 se dobře hodí pro cestování i pro...
526 Kč (s DPH) 435 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Dětský cestovní polštářek My Little Pony SPARKLE:
- to je 2v1 - pohodlný cestovní polštářek, který lze proměnit v roztomilého plyšového Twilight Sparkle poníka z animovaného dětského seriálu My Little Pony
- skvěle se osvědčí během cestování a odpočinku, protože poskytuje optimální oporu pro hlavu a krk dítěte
- je vyroben z velmi příjemného na dotek, měkkého a hřejivého plyše
- je vyplněn polystyrenovými kuličkami, díky čemuž jej není potřeba nafukovat.

Twilight Sparkle je jednou z hlavních postav animovaného seriálu pro nejmenší My Little Pony. Děti si ji zamilovaly pro její odvahu, optimismus, píli a úžasné magické schopnosti. Je to skvělá kamarádka a nejlepší společnice poníků během mnoha veselých dobrodružství. Nyní se může stát skvělou kamarádkou i pro vaši ratolest - plyšová hračka, která se na cestách promění v pohodlný cestovní polštářek! Spokey SPARKLE, to je dětský cestovní polštářek a plyšová hračka v jednom.

Kouzelný společník na cesty
Cestovní polštářek Spokey SPARKLE 2v1 byl vyroben s ohledem na ty nejmenší cestovatele, především milovníky kouzelného světa poníků My Little Pony. Skvěle se osvědčí jak během dlouhého cestování autem, autobusem, vlakem či letadlem, tak i během odpočinku doma nebo na zahradě. Ergonomický tvar polštářku poskytuje optimální oporu pro hlavu a krk. SPARKLE je funkční cestovní polštářek, který podpírá krk a hlavu dítěte při nepříjemných vibracích a otřesech, které mohou vznikat při jízdě autem či autobusem po nerovném povrchu, nebo během turbulencí při cestování letadlem. S ním si můžete být jistí bezpečným a bezstarostným spánkem vašeho dítěte během cestování.

Polštářek a plyšová hračka v jednom!
Polštářek a plyšová hračka v jednom Spokey SPARKLE je vyroben ze 100 % velmi příjemného na dotek, měkkého a hřejivého plyše vyplněného polystyrenovými kuličkami. Díky této výplni není potřeba polštářek nafukovat. Pokud zrovna neplánujete žádnou dlouhou cestu, můžete polštářek snadno a rychle proměnit v plyšového poníka ze seriálu My Little Pony. Díky tomuto řešení je cestovní polštářek Spokey SPRKLE ideální nejen na dlouhé cesty s dětmi, ale zároveň skvělou formou zábavy. SPARKLE byl vyroben s ohledem na ty nejmenší cestovatele. Díky jedinečnému designu a krásným barvám se s ním děti nebudou chtít rozloučit! To je dárek, o kterém všechny děti sní.

Parametry:
vnější materiál: 100% polyesterový plyš
výplň: 100% polystyrenové kuličky
rozměry: 30 x 30 cm
hmotnost: 190 g
v souladu s normou: EN 71-1, 71-2, 71-3

Informace pro velkoodběratele:
balení: 24 ks/karton
možný prodej po 1 ks

K941252
566 ks
5905339412522

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product