• 3% sleva u platby převodem
Spokey SERPENTE Dětský cestovní polštářek ve tvaru hada s držákem na telefon
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey SERPENTE Dětský cestovní polštářek ve tvaru hada s držákem na telefon

Dětský cestovní polštářek Spokey SEREPENTE se skvělé osvědčí při dlouhých cestách, ale je možné jej využít i při odpočinku doma nebo na zahradě. Ergonomický tvar polštářku SEREPENTE se dobře hodí pro...
653 Kč (s DPH) 540 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Dětský cestovní polštářek Spokey SERPENTE:
- to je pohodlný polštářek, který se osvědčí jak během cestování, tak i během chvilek odpočinku, protože poskytuje optimální oporu pro hlavu a krk
- má držák na smatphone, díky kterému už nebudete muset neustále telefon držet v ruce při sledování filmu
- je vyroben z velmi příjemného na dotek a měkkého hřejivého plyše

Cestování si může vybrat svou daň na každém. Již po pár hodinách strávených v té stejné poloze v autě, autobuse, letadle nebo ve vlaku můžeme pociťovat nepohodlí a bolest zejména v oblasti krku. Cestovní polštářek Spokey SERPENTE podpírá hlavu při nepříjemných vibracích a otřesech, které mohou nastat během jízdy po nerovném povrchu, a zároveň udržuje hlavu v bezpečné poloze. To je velmi důležité hlavně u dětí, které během dlouhých cest často usínají - s cestovním polštářkem SERPENTE si můžete být jistí, že vaše dítě má bezpečný, pohodlný a ničím nerušený spánek.

Cestovní polštářek a hračka v jednom
Polštářek-hračka Spokey SERPENTE je vyroben ze 100 % velmi příjemného na dotek, měkkého a hřejivého polyesterového plyše, který je vyplněn polystyrenovými kuličkami. Ergonomický tvar polštářku poskytuje optimální oporu pro hlavu a krk. Jedinečný design a barvy upoutají pozornost každého dítěte. Pokud zrovna neplánujete výlet, můžete cestovní polštářek využít také jako hračku pro děti!

Cestovní polštářek s držákem na smartphone
SERPENTE je polštářek, který se stane nejlepším parťákem na cesty vašeho dítěte! Dobře se osvědčí také během pikniků, kempování či během společného relaxu. A to vše díky tomu, že se nejedna o běžný cestovní polštářek, ale o polštářek, který je zároveň plyšovou hračkou, a navíc má ještě speciální držák na smartphone. Díky držáku může vaše dítě sledovat své oblíbené seriály, filmy, či pohádky bez nutnosti držení telefonu v rukou.

Parametry:
vnější materiál: 100 % polyesterový plyš
výplň: 100% polystyrenové kuličky
rozměry: 30 x 80 cm
hmotnost: 450 g
v souladu s normou: EN 71-1, 71-2, 71-3

Informace pro velkoodběratele:
balení: 20 ks/karton
možný prodej po 1 ks
K941253
522 ks
5905339412539

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product