• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Paddleboard INTEX AquaQuest 240 YOUTH SUP, bílá/modrá
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Paddleboard INTEX AquaQuest 240 YOUTH SUP, bílá/modrá

7 613 Kč (s DPH) 6 292 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Paddleboard INTEX AquaQuest 240 YOUTH SUP
Nafukovací paddleboard je příjemnou variantou volnočasové aktivity na dovolené jak u rybníka, tak u moře. Uživatelé tak mohou volit jízdu na střední i dlouhou vzdálenost.

Stabilní univerzál
Je skvělým společníkem na jakoukoliv klidnější vodu. Zábavu si s ním vy i vaše posádka užijete na jezeře či přehradě, ale i na líné řece.  Můžete se s ním vydat i na delší výlet nebo si společně se svým parťákem potrénovat svaly a synchronizované pádlování. Povozíte na něm vaše děti a uděláte jim každý pobyt u vody neobyčejným. Protáhlý tvar pomáhá při pádlování na klidné vodě i za mírného větru. Díky nasazovacím ploutvím dobře drží směr a lehce klouže po hladině.

Vychytávky, co oceníte na vodě i mimo ni
Paddleboard Intex AquaQuest 240 není jen samotné prkno. Disponuje spoustou doplňků, které zpříjemní samotné pádlování i třeba přenos boardu. Pod elastické bungee šňůry můžete upevnit lehký náklad, který nechcete nechávat na břehu. Protiskluzová EVA podložka s texturovanou strukturou po téměř celé ploše prkna poskytne maximální bezpečí a minimalizuje riziko uklouznutí. Nemusíte se ale bát ani když k uklouznutí dojde. K noze a nerezovému D-kroužku jednoduše připevníte bezpečnostní leash a paddleboard vám nikam neuplave. Výhodou jsou také elastický latexový batoh pro snadné uschování i přenos paddleboardu po zakončení aktivit.

Kompletní příslušenství v ceně
V balení najdete vše, co pro vyražení na vodu můžete potřebovat - nastavitelné pádlo, dvojčinnou pumpu i již zmíněný nezbytný leash (bezpečnostní lanko). To vše navíc můžete včetně složeného paddleboardu přenášet v transportním batohu. Stačí tak paddleboard složit do batohu, ten hodit na záda a nic vám nebude bránit v cestě za dobrodružstvím.

Paddleboard AquaQuest 240 YOUTH je perfektní volbou pro menší uživatele a mladší vodáky (8+ let), jenž ocení jeho kratší délku oproti běžným paddleboardům.

Technický popis:
- výrobce: Intex
- univerzální a stabilní paddleboard

- protiskluzový nášlap EVA pro maximální bezpečí
- skvěle drží směr
- dobrá ovladatelnost
- elastické bungee šňůry pro upevnění lehkého nákladu
- uchycení bezpečnostního lanka
- odnímatelné ploutve (1x větší a 2x menší) se snadnou instalací
- madlo pro snadné přenášení
- materiál: dvouvrstvý PVC
- rozměry desky: 244 x 76 cm
- tloušťka desky: 13 cm
- maximální nosnost: 90 kg
- váha paddleboardu: 11 kg
- doporučený věk: 8+


Součást balení:
- Nastavitelné pádlo (Do 216 cm)

- Bezpečnostní leash/lanko
- Dvojčinná pumpa 
- Elastický latexový batoh na přenášení
- Odnímatelné ploutve (1x větší, 2x menší)

68241
20 ks
6941057422800

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product