• 3% sleva u platby převodem
Spokey SMASH SET ** Pingpongová sada - 1 pálka, 2 míčky, pouzdro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey SMASH SET ** Pingpongová sada - 1 pálka, 2 míčky, pouzdro

Sada je určena začínajícím hráčům pro rekreační hru. Praktická souprava – raketa se dvěmi míčky v pouzdře; Parametry: počet vrstev: 7; tloušťka pěnovky: 2.0 mm; rukojeť: FL (profilovaná) – širší na...
209 Kč (s DPH) 173 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Pingpongová sada Spokey SMASH SET **:



- to je pálka a dva míčky zabalené v praktickém obalu, která vám umožní hrát se střední rychlostí (6/10), rotací (6/10) a velmi dobrou kontrolou (8/10)

- konstrukce umožňuje volné držení pálky (konkávní rukojeť typu FL), aniž by vám vyklouzla z ruky

-
dřevo pálky je oboustranně potaženo vysoce kvalitní gumou s pěnou o tloušťce 2 mm



Sada pro stolní tenis Spokey SMASH SET ** skládající se z jedné pálky a svou míčků, je nepostradatelnou součástí vybavení středně pokročilých hráčů, kteří ocení hru se střední rychlostí (6/10), střední rotací (6/10) a skvělou kontrolou (8/10). Je to skvělá volba nejen pro zápasy na vysoké úrovní, ale také pro trénink, který lze provádět doma – například odrážení míčku od pálky do vzduchu, čímž si procvičíte přesnost a rotaci potřebnou během hry. Koneckonců stolní tenis je sport, který vyžaduje od hráčů dobrou fyzickou kondici, rychlou reakci, přesné údery a plánovaní hry tak, aby svou hrou překvapili soupeře. Ping-pong je také skvělou formou zábavy během společných setkání s rodinou či přáteli.



Vynikající přesnost úderů



Pingpongová sada Spokey SMASH SET ** je skvělou volbou pro ty, kteří si kromě pálky chtějí koupit i další příslušenství. Sada kromě pálky obsahuje dva míčky a praktický obal pro snadnou přepravu a skladování celého setu. Pálka se vyznačuje tvrdou deskou vyrobenou z přírodního materiálu (7mi vrstev dřeva), která je z obou stran pokrytá vysoce kvalitní pěnou o tloušťce 2 mm. Tato kombinace materiálů zajišťuje skvělé parametry pálky pro středně pokročilé hráče, kteří preferují hru se střední rychlosti, střední rotací a skvělou kontrolou. Sada Spokey SMASH SET ** vám pomůže systematicky zlepšovat vaše dovednosti ve stolním tenise. Rukojeť pálky Spokey SMASH SET ** má konkávní úchop (typ FL), který je nejoblíbenější ze všech používaných. Proč? Protože s tímto typem rukojeti je snazší držet pálku volně, a zároveň se nemusíte obávat toho, že vám pálka během hry vyklouzne z ruky.



Parametry:

materiál: 7mi vrstvé dřevo

rychlost (1/10): 6

rotace (1/10): 6

kontrola (1/10) 8

rukojeť: konkávní (FL)

tloušťka pěnovky: 2 mm

barva potahu: jedna strana červená, druhá strana černá

sada obsahuje: 1 pálku, 2 míčky, obal



Informace pro velkoodběratele:

balení: 50 sad/kartón

možný prodej po 1 sadě


K81812
14 ks
5907640818123

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product