• 3% sleva u platby převodem
Spokey PICNIC FLORAL Pikniková deka s popruhem, 130 x 140 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey PICNIC FLORAL Polyesterová pikniková deka, 130 x 140 cm

Pikniková deka s hliníkovou fólií vespod. Využitím hlinikové fólie jako spodní vrstvy deky garantuje dostatečnou tepelnou izolaci a odolnost proti vlhku (je možno rozložit i na mokré trávě). Deka je...
480 Kč (s DPH) 397 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Pikniková deka s popruhem, 130 x 140 cm Spokey PICNIC FLORAL:



- lehká, příjemná na dotek a velmi snadno se čistí

-
spodní vrstva je vyrobena z PE a pokryta hliníkovou fólií, která slouží jako bariéra proti vlhkosti a zajišťuje vynikající tepelnou izolaci

- má dlouhý, odnímatelný regulovaný pásek pro snadné přenášení

- po složení deka nezabírá mnoho místa – promění se v malý praktický obdélník o rozměrech: 34 x 23 x 7 cm



Pikniková deka Spokey PICNIC FLORAL je nenahraditelným společníkem během letních výletů. Skvělé se hodí na pláž, rodinné výlety, pikniky, a všude tam, kde si chcete užít bezstarostný víkend či dovolenou. Díky dece FLORAL bude každý okamžik pohodlný! Její velikost a tvar (130 x 140 cm) vám umožní strávit nezapomenutelné chvíle s vašimi blízkými. Je velmi lehká, snadno se čistí, a po složení nezabírá mnoho místa, díky čemuž ji můžete mít stále po ruce.



Pohodlí na pláži a během pikniku



Pokud přemýšlíte, jakou piknikovou deku vybrat, vyberte si model, který bude dostatečně velký, lehký, snadný pro přepravu, umožní vám libovolně rozložit nápoje a svačinu a zajistí dostatečnou izolaci od země. A přesně takový je model Spokey PICNIC FLORAL! Vysoký komfort používání je zajištěn díky třem vrstvám: hliníkové fólií, 2 mm PE pěně a polyesterové látce. Díky tomu deka vyrovnává tvrdé terénní nerovnosti. Spodní vrstva je vyrobena z hliníkové fólie, která tvoří bariéru proti vlhkosti a zajišťuje tepelnou izolaci. Navíc díky speciální struktuře zabraňuje přilepení zrníček písku a jiných nečistot na deku. Horní vrstva piknikové deky Spokey PICNIC FLORAL je vyrobena z polyesterové látky, díky čemuž je deka měkká, příjemná na dotek a lze ji snadno očistit od písku.



Pohodlné a snadné přenášení a skladování



Ve Spokey si vážíme každého okamžiku relaxace a snažíme se, aby byl co nejpohodlnější. Pikniková deka Spokey PICNIC FLORAL je určena pro ty, kteří mají rádi výrazné barvy a zajímavý design. Po složení deka nezabírá mnoho místa (promění se v malý praktický obdélník o rozměrech: 34 x 23 x 7 cm), což usnadňuje její skladování a přenášení. Můžete jí mít stále u sebe! Deka je vybavena dlouhým, odnímatelným a regulovaným páskem, který vám umožní pohodlné přenášení deky na rameni.



Parametry:

materiál: polyesterová látka

spodní vrstva: 2 mm pěna PE, hliníková fólie

tepelná izolace

vodotěsná spodní vrstva

rozměr: 130 x 140 cm

rozměr po složení: 34 x 23 x 7 cm

po složení je menší než deky z fleece materiálu

praktický regulovatelný černý pásek

váha: 660 g

deku je možné prát v pračce při teplotě 30°C - nečistit chemicky



Informace pro velkoodběratele:

balení: 20 ks/kartón

možný prodej po 1 ks


K922270
104 ks
5902693222705

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product