• 3% sleva u platby převodem
Spokey RIBBON SET Sada 3 posilovacích gum, 200 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey RIBBON SET Sada 3 posilovacích gum, 200 cm

Podložka na jógu a cvičení Spokey HAMSA III: - pomáhá udržovat stabilní polohu a udržovat rovnováhu během tréninku nebo cvičení jógy; - vyrobena z TPU, díky čemuž je velmi pružná a odolná proti...
322 Kč (s DPH) 266 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Sada fitness gum Spokey RIBBON SET:



- to jsou 3 gumy s různou úrovní odporu: light (7 kg), medium (12 kg), heavy (17 kg)

- ideální pro zpestření každodenního tréninku

- umožní maximální efekt z tréninku a zaměřit se na jednotlivé svalové partie

- díky jejich tvaru (200 x 15 cm) je lze použít pro protahovací cvičenífitness, aerobic, pilates, jógu či crossfit



Pokud hledáte efektivní a osvědčený způsob pro domácí trénink, vsaďte na fitness sadu gum Spokey RIBBON SET. Jedná se o univerzální vybavení, které vám umožní provádět protahovací či posilovací cvičení. Díky svým vlastnostem a délce (200 x 15 cm) gumy RIBBON zpestří váš každodenní trénink. Posilovací gumy fungují na podobném principu jako expandér – umožňují provádět cviky zapojující různé svalové skupiny. Gumy RIBBON můžete využít během strečinku, posilování, aerobního či kondičního cvičení, během jógy nebo pilates.



Gumy s různou úrovní odporu



RIBBON SET to je sada tří gum s různou úrovní odporu. Díky tomu jsou ideální volbou pro kohokoliv, bez ohledu na aktuální fyzickou kondici. Během cvičení si vyberete tu, která bude nejlépe odpovídat vaší aktuální formě a typu tréninku:



- fialová (light): 7 kg

- modrá (medium): 12 kg

- zelená (heavy): 17 kg



Light guma s tloušťkou 0,35 mm a nejnižší úrovní odporu 7 kg je ideální pro začátečníky. Pomůže získat správnou techniku cvičení a připraví svaly na vyšší zátěž. Guma se střední úrovní odporu 12 kg a tloušťkou 0,45 cm je ideální pro ty, kteří chtějí zpestřit svůj trénink, zatímco guma heavy s tloušťkou 0,55 mm a odporem 17 kg, je určena těm, kteří rádi cvičí na 200 %. Se sadou gum Spokey RIBBON SET dosáhnete nejlepších tréninkových výsledků.



Nepostradatelné nejen pro domácí tréninky



Tréninkové gumy Spokey RIBBON SET doporučují profesionálové i osobní trenéři. Gumy jsou vyrobeny z velmi odolného materiálu, který zajišťuje jejich dlouhou životnost. Díky nim můžete trénovat kdykoliv a kdekoliv budete chtít – v posilovně, doma nebo venku. Gumy RIBBON zpestří vaše každodenní cvičení a umožní vám přizpůsobit si trénink přesně podle vašich potřeb tak, abyste zapojili ty svalové skupiny, na kterých vám nejvíce záleží.



Parametry:

materiál: latexová guma

délka: 200 cm

šířka: 15 cm

tloušťka: light - 0,35 mm; medium - 0,45 mm; heavy - 0,55 mm

odpor: light - 7 kg; medium - 12 kg; heavy - 17 kg



Informace pro velkoodběratele:

balení: 44 sad/karton

možný prodej po 1 sadě


K941945
890 ks
5905339419453

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product