• 3% sleva u platby převodem
Spokey LEAF Jóga podložka, 183 x 61 x 0,4 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey LEAF Jóga podložka, 183 x 61 x 0,4 cm

Podložka na jógu a cvičení Spokey DUO: - pomáhá udržovat stabilní polohu a udržovat rovnováhu během tréninku nebo cvičení jógy; - vyrobena z TPU, díky čemuž je velmi pružná a odolná proti poškození;...
505 Kč (s DPH) 417 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Podložka na jógu a cvičení Spokey LEAF:



- díky svým velkým rozměrům: 183 x 61 x 0,4 cm poskytuje rovnováhu a stabilizaci při cvičení

- vyrobena z TPE, díky čemuž je velmi pružná, protiskluzová a odolná proti poškození

-
dokonale izoluje od tvrdé země

-
neabsorbuje vlhkost, díky čemuž se snadno udržuje v čistotě



Podložka LEAF je nepostradatelným vybavením pro každého milovníka jógy a domácího cvičení. Jedinečný design v kombinaci s materiálem, který neabsorbuje vlhkost z ní děla ideálního parťáka domácích tréninků. Díky použitému TPE materiálu je podložka odolná proti poškození a zachová si svůj tvar a jedinečný vzhled po dlouhou dobu. Je protiskluzová, díky čemuž vám zajistí stabilitu na různých typech povrchů.



Perfektní tlumení a tloušťka podložky



Cvičení na podložce je vynikající volbou pro každého, kdo potřebuje po stresujícím dni relaxaci a zároveň chce pečovat o svoji kondici a štíhlou postavu. LEAF vám pomůže dosáhnout požadovaných výsledků, protože má ideální tloušťku (0,4 cm), díky které perfektně izoluje od tvrdé zeměDíky protiskluzovým vlastnostem se budete cítit sebevědomě a bezpečně. Spokey LEAF je ideální pro domácí trénink, jógu, pilates nebo fyzioterapii. Je to také nejlepší volba při cvičení se závažím – je to bariéra, která chrání podlahu před těžkými pomůckami používanými během tréninku, jako jsou například činky.



Snadno se roluje a udržuje v čistotě



To, co odlišuje podložku Spokey LEAF od ostatních je její materiál – TPE, díky kterému se budete během cvičení cítit jistě a bezpečně. To však není jediná výhoda tohoto materiálu! Poskytuje vysokou pružnost, odolnost proti vlhkosti a mechanickému poškození. Snadno ji srolujete do malé velikosti, aniž by se poškodila nebo pomačkala! Kromě toho se velmi snadno čistí a materiál neabsorbuje vlhkost. A navíc, je podložka vhodná i pro alergiky.



Parametry:

materiál: TPE

rozměry: 183 x 61 cm

tloušťka: 0,4 cm

protiskluzová struktura

jednoduše srolovatelná

popruh pro nošení podložky a usnadnění skladování



Informace pro velkoodběratele:

balení: 12 ks/karton

možný prodej po 1 ks


K929894
151 ks
5902693298946

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product