• 3% sleva u platby převodem
Spokey HOME JUNGLE Bavlněný obal na podložku
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey HOME JUNGLE Bavlněný obal na podložku

Bavlněný obal na podložku Spokey BLOSSOME: - pomůže vám přepravit podložku, například z kroužku nebo cvičení; - skvělé se hodí pro skladování jako ochrana podložky před prachem a nečistotami; - díky...
453 Kč (s DPH) 374 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Bavlněný obal na podložku Spokey HOME JUNGLE:



- pomůže vám přepravit podložku

- je ideální pro skladování a ochranu podložky před poškozením, prachem a nečistotami

- má přihrádku na zip a nastavitelný ramenní popruh

- je přizpůsoben všem podložkám o maximální tloušťce 8 mm




Obal na podložku na jógu a cvičení Spokey HOME JUNGLE je praktickým řešením pro každého jogína a nadšence do cvičení. S obalem budete mít svou oblíbenou podložku vždy po ruce a můžete si ji vzít, kamkoli budete potřebovat, například na hodiny jógy nebo na trénink. Skvělé se také osvědčí během skladování, kdy obal chrání podložku před usazováním prachu, nečistotami a poškozením. Obal je vhodný pro všechny podložky o maximální tloušťce 8 mm.







Pohodlná přeprava jakékoli podložky



Obal na podložku HOME JUNGLE má velkou přihrádku se zapínáním na dvojitý zip a pohodlný nastavitelný popruh, který usnadňuje přepravu podložky a poskytuje absolutní svobodu pro vaše ruce. Je kompaktní (74 x 19 cm), velmi lehký a vyrobený z velmi kvalitní bavlny. Obal na podložku HOME JUNGLE se vyznačuje rychlým a snadným otevíráním a zavíráním! To, díky čemu si oblíbíte obal HOME JUNGLE, je krásný design v kombinaci s kvalitním zpracováním.







HOME JUNGLE - kolekce pro vaši domácí posilovnu



Podložky na cvičení, fitness vybavení a doplňky pro jógu přizpůsobené nejnovějším trendům ve světě sportu i designu. Nejnovější kolekce HOME JUNGLE kombinuje kvalitu a funkčnost s tajemnými květinovými motivy, což představuje nejlepší vybavení pro každou domácí posilovnu.



Parametry:

materiál: 100% bavlna


rozměry: 74 x 19 cm

nastavitelný popruh

dvojitý zip

vhodné pro podložky do max. tloušťky 8 mm




Informace pro velkoodběratele:

balení: 50 ks/karton

možný prodej po 1 ks


K941538
12 ks
5905339415387

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product