• 3% sleva u platby převodem
Spokey POWER X-LIGHT Posilovací guma, odpor 0-13 kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey POWER X-LIGHT Posilovací guma, odpor 0-13 kg

Tréninková odporová guma Spokey POWER X-LIGHT: - univerzální pomůcka pro silový trénink , která funguje podobně jako expander a může plně nahradit činky či ketllebelly; - umožňuje maximalizovat...
116 Kč (s DPH) 96 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Tréninková odporová guma Spokey POWER X-LIGHT:



- univerzální pomůcka pro silový trénink, která funguje podobně jako expander a může plně nahradit činky či ketllebelly

- umožňuje maximalizovat účinky tréninku a zaměřit se na jednotlivé části těla

- má odpor: 0-13 kg



V průběhu formování postavy mají důležitou roli cviky s využitím odporových gum. Díky nim zpestříte svůj trénink a můžete se zaměřit na vámi požadovanou svalovou skupinu! Fungují podobným způsobem jako expandér – umožňují vykonávat protahovací cvičení a cviky do stran (např. cviky hrudníku) a díky svým vlastnostem a délce vám umožní rozšířit škálu cviků.



Nepostradatelné během silového tréninku



Víte o tom, že gumy Spokey POWER jsou perfektní náhradou činek a ketllebellů? Plně nahrazují potřebné vybavení pro silový trénink! Použití tréninkových gum Spokey POWER při tréninku umožňuje maximalizovat účinky tréninku a soustředit se na jednotlivé části těla.



Trénink přizpůsobený vašim potřebám



Tréninkové gumy doporučují i osobní trenéři. S nimi můžete cvičit kdekoliv – ve fitness klubu, doma nebo venku. Odporové gumy s uzavřeným obvodem umožňují maximalizovat účinky tréninku a soustředit se na jednotlivé části těla. Gumy POWER jsou vyrobeny v různých variantách odporu, což vám umožňuje zvolit si vhodný odpor pro váš trénink podle vaši aktuální fyzické kondice:



- x-light (fialová): 0–13 kg

- light (zelená): 11–19 kg

- medium (modrá): 15
23 kg

- heavy (zelená): 20–30 kg

x-heavy (tmavě modrá): 25–40 kg



Maximální tréninkový efekt



Tréninkové gumy jsou vyrobeny z odolného materiálu, který zajišťuje jejich dlouhou životnost. Gumy POWER mají různé odpory, díky čemuž jsou ideální jak pro začínající, tak i pro profesionální sportovce. Gumy s nižší odporovou sílou vám pomůžou k získání správné techniky cvičení a připraví svaly na vyšší zátěž. Gumy s vyšší odporovou silou jsou určeny lidem, kteří rádi cvičí na 200 %.



Parametry:

materiál: latexová guma

délka: 208 cm

šířka: 13 mm

tloušťka 4,5 mm

odpor: 0-13 kg


K941956
2909 ks
5905339419569

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product