• 3% sleva u platby převodem
Spokey FLEX SET Sada mini gum fitness 3 ks
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey FLEX SET Sada 3 posilovacích mini gum

Fitness gumy; - Tři stupně napětí: slabý, střední, silný; 3 GUMY FITNESS; Rozměr gum: 50 x 5 cm; 0,35 mm - malý odpor; 0,65 mm - střední odpor; 0,95 mm - velký odpor; Možný prodej po 1 kuse...
116 Kč (s DPH) 96 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Sada fitness mini gum Spokey FLEX SET:



- je nezbytnou součástí každé domácí posilovny – ideální pro protahovací cvičení, fitness, aerobic, pilates či jógu

-
je to sada tří fitness gum s různou úrovní odporu (slabý, střední, silný) a uzavřeným odvodem, které zpestří váš trénink!



Osobní trenéři a profesionální sportovci se shodují, že cvičení s fitness gumami jsou nezbytná při budování formy a udržování vlastní kondice. Díky nim obohatíte svůj trénink a zapojíte svaly, na kterých vám záleží. Fitness gumy můžou nahradit většinu sportovního nářadí, například ketl-bely nebo činky.



Zpestřete svůj trénink s mini gumami



FLEX SET to je sada 3 fitness mini gum s různou úrovní odporu a různou tloušťkou:



-
500 x 50 x 0,4 mm – light (2-4 kg)

- 500 x 50 x 0,8 mm – medium (10-12 kg)

- 500 x 50 x 1,2mm – heavy (30-35 kg)



Díky tomu je tato sada vhodná jak pro úplné začátečníky, profesionální sportovce, tak i pro rehabilitační cvičení. Gumy s nižší odporovou sílou vám pomůžou k získání správné techniky cvičení a připraví svaly na vyšší zátěž. Guma s vyšší odporovou silou je určena těm, kteří rádi cvičí na 200 %. Sada fitness mini gum Spokey FLEX SET vám pomůže zpestřit váš trénink. Sada gum je nejlepší volbou pro posilování, aerobní a rehabilitační cvičení.



Efekty cvičení s gumami



Spokey FLEX SET je sada fitness mini gum, která se skvělé hodí pro domácí cvičení. Stačí trochu místa, abyste se mohli zahřát a začít realizovat své vlastní fitness cíle. Díky svým vlastnostem a délce umožňují rozšířit škálu cviků. Jsou dokonalým doplňkem každodenního fitness tréninku! Gumy s uzavřeným obvodem se osvědčí všude tam, kde je vyžadován menší rozsah a vyšší odpor.



Gumy FLEX SET jsou vyrobeny z odolného materiálu, který zajišťuje jejich dlouhou životnost. Doporučují je i osobní trenéři. Se sadou Spokey FLEX SET můžete trénovat kdekoliv – v posilovně, doma nebo venku.



Parametry:

materiál: latex

rozměry: 50 x 5 cm

tloušťka: light: 0,4 mm; medium: 0,8 mm; heavy: 1,2 mm

stupeň napětí: light: 2-4 kg; medium: 10-12 kg; heavy: 30-35 kg



Informace pro velkoodběratele:

balení: 24 sad/karton

možný prodej po 1 sadě


K921007
84 ks
5902693210078

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product