• 3% sleva u platby převodem
Spokey NEMO Rychleschnoucí ručník 40x40 cm, žluto-zelený s karabinou
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey NEMO Rychleschnoucí ručník 40x40 cm, žluto-zelený s karabinou

Lehký a rychleschnoucí ručník z vlákna Microfibre (80% Polyester, 20% Polyamid ), zabere jen 1/4 místa než klasický ručník. Ručník je vhodný pro cestovatele, turisty i sportovce, kde nízká hmotnost a...
100 Kč (s DPH) 83 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů


Funkční a vždy po ruce!



Cestovní a turistický ručník malého rozměru ze savého, měkkého a velmi příjemného materiálu, je ideální volbou pro zapálené sportovce, cestovatele a turisty. Díky speciálnímu polyesterovému a polyamidovému vláknu, zabere o cca 80% méně místa než běžný froté ručník. Ručník je vybavený karabinou pro připevnění například k batohu.



Rychleschnoucí ručník Spokey NEMO doporučujeme využít pro všechny druhy sportu, při návštěvě posilovny, bazénu, při kempování, pikniku, cestování – ať už na dovolenou, či na turistické výpravy.







Praktické a moderní řešení #veSpokeyStylu



Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality.



Rychleschnoucí materiál je měkký a příjemný na dotek. Díky svým vlastnostem ručník schne mnohem rychleji než standardní ručník. Součástí ručníku je i praktický obal pro snadnější a pohodlné přenášení a úschovu. Po zašpinění ho stačí propláchnout ve vodě o teplotě do 30°C.



Parametry:

materiál: 80% Polyester / 20% Polyamid

rozměr: 40 x 40 cm

lehký, rychleschnoucí,

skvěle absorbuje vodu

karabina pro pohodlné připevnění například k batohu

balen v praktickém obalu



Informace pro velkoodběratele:

balení: 200 ks/kartón

možný prodej po 1 ks


K927941
420 ks
5902693279419

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product