• 3% sleva u platby převodem
Spokey QUICK SKIP Kožené švihadlo s ložisky
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey QUICK SKIP Kožené švihadlo s ložisky

Kožené švihadlo Spokey QUICK SKIP: - je vyrobeno z přírodní kůže , stejně jako modely používané pro profesionální trénink, což zajišťuje jeho vysokou odolnost a pořádný švih; - má pěnové...
174 Kč (s DPH) 144 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Kožené švihadlo Spokey QUICK SKIP:



- je vyrobeno z přírodní kůže, stejně jako modely používané pro profesionální trénink, což zajišťuje jeho vysokou odolnost a pořádný švih

- má pěnové protiskluzové rukojeti, které perfektně padnou do ruky, zaručují pevné uchopení a nekloužou během cvičení

- umožňuje přizpůsobit délku lanka přesně podle výšky uživatele

- je vybaveno unikátním systémem ložisek




Švihadlo je jedním z nejčastěji používaných fitness vybavení při tréninku. Při skákání přes švihadlo si zdokonalíte nejen koordinaci nohou, ale posílíte si i svaly kolem kotníků, čímž se snižuje riziko jejich zranění. Při skákání se naučíte správně dýchat a kromě toho si zrychlíte metabolismus, zlepšíte svou celkovou kondici a podpoříte funkci srdce i plic. V závislosti na tempu a intenzitě cvičení, trénink se švihadlem může být zaměřen na zeštíhlení, snížení tělesného tuku nebo budovaní svalové hmoty a zlepšení kondice.



Trénujte jako boxeři



Kožené švihadla mají v oblibě špičkoví boxeři, kteří je využívají k zlepšení koordinace a rychlosti pohybu nohou. Model QUICK SKIP je vybaven koženým lankem o délce 280 cm s průměrem 5 mm, které lze snadno a rychle přizpůsobit výšce uživatele. Kožené lanko je těžší ve srovnání s textilními nebo plastovými modely, díky tomu má mnohem rychlejší rotaci a zapojuje do pohybu více svalů, čímž se staví náročnější na cvičení.



Švihadlo je vybaveno unikátním, profesionálním systémem ložisek, díky kterému se lanko během tréninku nezamotává a cvičení je tak dynamické a efektivní. Pěnové protiskluzové rukojeti perfektně padnou do rukou a zajišťují pevné uchopení během tréninku. Tento model bude tak ideální volbou pro pokročilé uživatele i pro ty, kteří chtějí náročný, intenzivnější a komplexnější trénink.



Parametry:

materiál rukojetí: PP, pěna

materiál lanka: odolná, přírodní kůže

délka lanka: 280 cm, nastavitelná

průměr lanka: 5 mm

délka rukojetí: 15 cm

kvalitní ložiska pro rychlejší a plynulejší švih




Informace pro velkoodběratele:

balení: 50 ks/karton

možný prodej po 1 ks


K944033
642 ks
5905339440334

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product