• 3% sleva u platby převodem
Spokey SANDI Posilovací závaží s úchyty 2 kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey SANDI Posilovací závaží s úchyty, 2 kg

Posilovací závaží s úchyty SANDI: - jednozávaží se dvěma úchyty,; - dostupné ve 2 provedeních (2 a 5 kg) – zvolte si model pro vaše tréninkové cíle!; Posilovací závaží SANDI je vybavení, které...
221 Kč (s DPH) 183 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Posilovací závaží s úchyty Spokey SANDI 2 kg:
- má úchyty, které usnadňují cvičení a přenášení závaží,
- jedná se o druh medicinbalu s madly - cvičení s medicinbalem posilují svaly, pružnost těla, ovlivňují celkovou kondici, zvyšují rozsah pohybů a výrazně urychlují spalování tuků,
- je to dynamičtější náhrada kettlebellů či činek, jelikož cvičení se závažím s úchyty vyžaduje dodatečnou stabilizaci pohybu a udržení rovnováhy.

Posilovací závaží s úchyty Spokey SANDI je vybavení, které by nemělo chybět v žádné domácí posilovně. Cvičení se sandbagem umožňuje rovnoměrné zpevnění a tvarování postavy díky většímu zapojení hlubokých svalů, než při tréninku s tradičním náčiním jako jsou činky či kettlebelly. Vaky jsou naplněny těžkým pískem, který vás nutí udržovat rovnováhu a stabilitu během cvičení.

Kombinace medicinbalu a kettelbellu
Spokey SANDI je produkt, který funguje podobně jako medicinbal s úchyty pro snadnější cvičení a přenášení. Powerbag vyžaduje od našich svalů neustále napětí, díky čemuž cvičení se SANDI je velmi efektivní. Pravidelný trénink posiluje svaly, zlepšuje pružnost těla, ovlivňuje celkovou kondici, zvyšuje rozsah pohybů a výrazně urychluje spalování tukové tkáně. Díky tomu je posilovací závaží s úchyty Spokey SANDI ideální jak pro ty, kteří teprve začínají s posilováním, tak i pro ty, co rádi cvičí na 200 %!

Domácí trénink s vášní
Používání závaží s úchyty Spokey SANDI 2 kg vám zpestří domácí trénink. Vyžaduje od uživatele větší dynamickou sílu než při zvedání činek či kettlebellů o stejné hmotnosti.

Parametry:
materiál: nylon, mesh
výplň: těžký písek
hmotnost: 2 kg
rukojeti pro snadné cvičení
balení obsahuje 1 ks závaží

Informace pro velkoodběratele:
balení: 8 ks/karton
možný prodej po 1 ks
K929861
1932 ks
5902693298618

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product