• 3% sleva u platby převodem
Spokey ROLL Masážní fitness válec 2v1, černý
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey ROLL Masážní fitness válec 2v1, 33 cm, černý

Fitness masažní válec navíc s hladkým válcem v sadě; Fitness pěnový válec je spolehlivá a účinná pomůcka, určená k posilování i masážím. Lze jej využít i při cvičení jógy či pilates nebo k posilování...
379 Kč (s DPH) 313 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Fitness masažní válec navíc s hladkým válcem v sadě



Fitness pěnový válec je spolehlivá a účinná pomůcka, určená k posilování i masážím. Lze jej využít i při cvičení jógy či pilates nebo k posilování určitých části těla.
Speciální design tohoto výrobku umožňuje cílenou masáž a celkovou svalovou integraci. Je taktéž určený pro uvolnění a relaxaci namožených a ztuhlých svalů při a po tréninku, snížení bolestivosti svalového systému a kloubů, zvýšení cirkulace krve a obnovení elasticity ve svalech.



Válec je vyroben z kvalitní pěny EVA a tvrdého dutého jádra z materiálu ABS, odolnému vůči mechanickému poškození. Pevný dutý střed tak poskytuje robustní konstrukci s dlouhou životností. Válec má typický 3D povrch, který simuluje ruku maséra - široké ploché tvary simulují dotyk dlaně, dlouhé duté tvary simulují dotyk prstů a malé pevné tvary konečky prstů.

Tyto materiály vytvářejí vysoce odolný produkt, ideální pro nezbytné každodenní cvičení a masáž.



Průměr válce - 15 cm

Délka válce - 33 cm

Materiál - pěna EVA









K838333
139 ks
5901180383332

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product