• 3% sleva u platby převodem
Spokey GRIPI Medicinbal s úchyty 6 kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey GRIPI Medicinbal s úchyty, 6 kg

Spokey GRIPI Medicinbal; Medicinbal je vhodný pro funkční trénink i různá kondiční, či koordinační cvičení. Často se využíva i pro trénink dynamiky a mrštnosti, která je potřeba u většiny sportů. Je...
842 Kč (s DPH) 696 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Medicinbal s úchyty Spokey GRIPI:



- dostupný ve 4 různých hmotnostech a barvách (4 kg, 6 kg, 8 kg, 10 kg)

- má úchyty, které usnadňují zvedání a cvičení

- můžete jej využít jako těžší náhradu za činky nebo kettlebelly s ještě větší dynamickou silou, díky jejich způsobu použití – cvičení s medicinbalem vyžadují dodatečnou stabilizaci pohybu a udržování rovnováhy



Sandball neboli medicinbal s úchyty Spokey GRIPI, je skvělé fitness vybavení pro zpestření vašeho silového tréninku. Trénink s medicinbalem rozvíjí daleko lépe dynamickou sílu, než klasické zvedání činek či kettlebellů se stejnou hmotností. To je dáno tím, že cvičení s medicinbalem vyžadují dodatečnou stabilizaci pohybu a udržování rovnováhy, což dělá trénink náročnějším. Spokey GRIPI mají úchyty, které usnadňují cvičení.



Domácí trénink s vášní



medicinbalem můžete provádět různé silové a vytrvalostní tréninky, které povedou k výraznému zlepšení vaší fyzické kondice, vytrvalosti a síly. Cvičení se Spokey GRIPI umožňují rovnoměrné posílení a formování postavy, díky zapojení mnohem většího počtu hlubokých svalů, než se standartním vybavením v posilovně.



Víc než kettlebell nebo činka



Míč naplněný těžkým pískem je vynikajícím fitness vybavením pro domácí trénink. Skvělé se hodí jak pro úplně začátečníky, tak i pro zkušené sportovce. Cvičení s medicinbalem vyžaduje od našich svalů stále napětí, proto tréninky s ním přináší velmi rychlé výsledkyPro snazší dynamický trénink a přenášení medicinbalů, je model Spokey GRIPI vybaven úchyty. Díky různým hmotnostním variantám, si můžete zvolit takovou hmotnost, která je ideální pro vás:



- zelená: 4 kg

- modrá: 6 kg

- červená: 8 kg

- černá: 10 kg



Spokey GRIPI je medicinbal se speciálními úchyty. Pravidelné cvičení s medicinbalem má pozitivní vliv na naše tělo: posílí svaly, zlepši celkovou fyzickou kondici a výrazně zrychlí spalování tukové tkáně.



Parametry:

materiál: guma

výplň: těžký písek

hmotnost: 6 kg

průměr: 29 cm

rukojeti pro snadné cvičení



Informace pro velkoodběratele:

balení: 1 ks/karton


K929865
770 ks
5905339406828

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product