• 3% sleva u platby převodem
Mazivo MUC-OFF C3 Ceramic Lube Wet 120 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mazivo MUC-OFF C3 Ceramic Lube Wet 120 ml

Muc-Off C3 Ceramic Lube 120ml, patentované složení založené na sloučenině nitridu boritého, fluoropolymerech a nano keramických částicích
594 Kč (s DPH) 491 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Muc Off C3 Ceramic Lube 120ml- patentované složení založené na sloučenině nitridu boritého, fluoropolymerech a nano keramických částicích- vytváří neuvěřitelně odolnou a trvanlivou keramickou vrstvu, která poskytuje vynikající výkon i na dlouhých tratích- nano keramické částice zajišťují velmi nízkou frikci, hladký chod a bezkonkurenční účinnost.- excelentní odolnost vůči vodě- bezpečný k carbonu i jiným citlivým materiálům- z 95% biologicky odbouratelný- určen pro použití na řetězy silničních, cyklokrosových a MTB kol i DH speciálů Muc-Off C3 Ceramic Lube je mazivo, které vás uvádí do budoucnosti. Jeho patentované složení dosahuje neuvěřitelného poměru odolnosti a velmi nízké frikce. Sloučenina nitridu boritého má totiž strukturu grafitu a společně s diamantem patří v současné době k nejtvrdším známým látkám. Odolnost C3 je dále vylepšena fluoropolymery.Aplikace:Před aplikací nejdříve pečlivě vyčistěte řetěz. Pečlivě protřepte nádobku s mazivem a naneste na každý řetězový článek. Přebytky maziva otřete čistým hadříkem. Ideální je provést lubrikaci řetězu minimálně 3-4 hodiny před jízdou.
29979
11 ks
5037835870008

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product

Mazivo MUC-OFF C3 Ceramic Lube Wet 120 ml s příslušenstvím, které si můžete dokoupit