• 3% sleva u platby převodem
Mazivo MUC-OFF Dry Lube 120 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mazivo MUC-OFF Dry Lube 120 ml

Výkonné mazivo pro universální použití v cyklistice, které je díky svému složení schopno proniknout do všech částí řetězového článku
346 Kč (s DPH) 286 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Muc Off Dry Lube Racing 120ml- zajišťuje vysokou účinnost řetězů díky neuvěřitelně nízkému povrchovému tření- obsahuje P.T.F.E. (teflon)- po aplikaci vytváří trvanlivou, kluzkou, ale suchou ochrannou vrstvu- zamezuje ulpívání nečistot na ošetřených částech- zajišťuje hladký chod řetězu a řazení- určen k mazání hnacích řetězů, přehazovaček, přesmykačů, bovdenů- plně biologicky odbouratelný- použitelný pro všechny druhy jízdních kol Výkonné mazivo pro universální použití v cyklistice, které je díky svému složení schopno proniknout do všech částí řetězového článku a vydržet i extrémní podmínky, které jinak způsobují rozklad běžných maziv.Muc Off Dry Lube Racing je velmi univerzální suché mazivo s P.T.F.E. (teflonovou) složkou pro použití v různorodých klimatických podmínkách. Teflonová složka díky své velmi nízké molekulární frikci zajišťuje hladkých chod řetězu i řazení. Muc-Off pokročilé suché složení umožňuje navíc vytvoření suché a trvanlivé ochranné vrstvy, která mazivo zapouzdří a omezuje ulpívání nečistot na povrchu ošetřených komponentů, zejména v suchém a prašném prostředí. V případě změny počasí však současně dokáže v závislosti na konkrétních podmínkách odolávat i vodě.Aplikace:Před použitím mazivo důkladně protřepeme, aby došlo k aktivaci všech jeho složek, a teprve poté aplikujeme na jednotlivé články čistého řetězu. Dry Lube je třeba na řetězu nechat několik hodin zavadnout, proto doporučujeme jeho aplikaci ihned po umytí kola po jízdě, minimálně však 3-4 hodiny před jízdou. Po jeho zavadnutí zůstane řetěz suchý, ale kluzký.
29980
33 ks
5037835966008

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product

Mazivo MUC-OFF Dry Lube 120 ml s příslušenstvím, které si můžete dokoupit